Voornemen voorbereiding en terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Oogstpad 15’ te Moerkapelle
Logo Zuidplas
Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas geven er op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van, dat zij het voornemen hebben om een bestemmingsplan voor te bereiden voor het perceel ‘Oogstpad 15’ te Moerkapelle. Tevens maken burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan van voornoemd perceel met ingang van donderdag 6 augustus 2015 gedurende zes weken ter inzage ligt.
Inhoud plan
Op het perceel Oogstpad 15 te Moerkapelle is een bedrijf gevestigd dat voornemens is de bestaande bedrijfswoning op dit perceel te slopen en op nagenoeg dezelfde locatie een nieuwe bedrijfswoning terug te bouwen. Daarnaast zal de verspringing in het bouwvlak van dit bedrijf aan de zijde van het Oogstpad worden rechtgetrokken.
Terinzagelegging
Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen liggen met ingang van donderdag 6 augustus 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.BpOogstpad15Mkp-Ow01). Op de website van de gemeente Zuidplas kunt u het plan tevens inzien als pdf-bestand (www.zuidplas.nl).
Zienswijze(n)
Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC te Nieuwerkerk aan den IJssel, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Oogstpad 15’ te Moerkapelle”. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling Ruimte, telefonisch bereikbaar via (0180) 637 962.
Naar boven