Omgevingsvergunning ter inzage
Logo Goirle
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle maakt bekend dat naar aanleiding van onderstaande aanvragen om omgevingsvergunning de ontwerp-vergunningen zijn vastgesteld.
 
Boschkens ong. Surfplas deelplan 5A te Goirle
het bouwen van 32 woningen, Bouwfonds Ontwikkeling B.V. (NL.IMRO.0785.OV2015001BOSCHRIJA-Ow01)
 
 
De ontwerp-vergunningen liggen vanaf 6 augustus 2015 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle. Binnen genoemde termijn kan hierover schriftelijk of mondeling door eenieder een zienswijze naar voren gebracht worden. Schriftelijke zienswijzen kunnen kenbaar gemaakt worden bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle, postbus 17, 5050 AA Goirle. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt. De aanvrager wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld te reageren op de voren gebrachte zienswijzen. Tegen een definitief besluit kan in beginsel beroep worden ingesteld. De definitieve vergunningen zullen worden afgegeven met voorschriften.
 
Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de afdeling Veiligheid, Vergunningverlening en Handhaving, tel. 013-5310 671.
 
 

Goirle, 5 augustus 2015

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle,

de secretaris, de burgemeester,

ing. J.M. Tromp. mevrouw M.G. Rijsdorp.

Naar boven