Ontwerpbestemmingsplan “Stokkum, Eltenseweg - Pastoor van Sonsbeeckstraat”, Montferland
Logo Montferland
Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan “Stokkum, Eltenseweg - Pastoor van Sonsbeeckstraat” met ingang van 6 augustus 2015 gedurende een termijn van zes weken, bij de receptie van het gemeentehuis in Didam (Bergvredestraat 10) voor een ieder ter inzage ligt en tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen is.
 
Het bestemmingsplan beoogt de nieuwbouw van 4 vrijstaande woningen op een drietal percelen.
Het betreft twee vrijstaande woningen naast de percelen aan de Eltenseweg 14 en de Pastoor van Sonsbeeckstraat 51. De bedrijfsbestemming ter plaatse wordt eveneens omgezet in een woonbestemming, waarbij het pand aan de Pastoor van Sonsbeeckstraat 51 het bijgebouw van de woning aan de Eltenseweg 14 wordt.
De overige twee te realiseren vrijstaande woningen zijn aan de zuidzijde van de Eltenseweg gelegen, naast nr. 9 en tegenover nr. 10.
 
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Montferland, Postbus 47, 6940 BA DIDAM. Desgewenst kan de zienswijze ook mondeling kenbaar worden gemaakt. In dat geval kan contact worden opgenomen met de afdeling Ontwikkeling, telefoon 0316-291391. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.
 
Didam, 5 augustus 2015,
Burgemeester en wethouders van Montferland.
Naar boven