Vaststelling Wijzigingsplan Boereglop 4
Logo Vlieland
Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland maken op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het wijzigingsplan Vlieland Boereglop 4 (ongewijzigd) hebben vastgesteld.
inhoud wijzigingsplan
Het hoofdgebouw Boereglop 4 (voormalige Rabobank) wordt verbouwd tot 5 wooneenheden voor permanente bewoning.
Waar kunt u het plan inzien
U kunt met ingang van 3 augustus 2015 het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken inzien tijdens openingstijden van het gemeentehuis bij de afdeling Ruimtelijke ordening/Bouw- en woningtoezicht.
Het digitale plan is te raadplegen op de gemeentelijke website.
De bronbestanden zijn beschikbaar op www.overheid.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Het plannummer is NL.IMRO.0096 20150556-VA01
Bent u het niet eens met het wijzigingsplan?
Op het ontwerpplan zijn geen zienswijzen ingediend.
Als u belanghebbende bent en ook kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend, kunt u beroep instellen.
Het beroepschrift moet bevatten naam en adres van de indiener, de dagtekening, ondertekening en de omschrijving van het besluit waartegen het beroep is bericht.
Het beroepschrift richt u aan Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.
Houdt u er rekening mee dat u griffierecht moet betalen.
Inwerkingtreding
De dag na die waarop de beroepstermijn afloopt treedt het wijzigingsplan in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.
Naar boven