Logo Dalfsen
Verleende omgevingsvergunning Poppenallee 33 in Dalfsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning is verleend is verleend met toepassing van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

De omgevingsvergunning is verleend voor een functiewijziging van het Witte Huis De Horte op het perceel Poppenallee 33 in Dalfsen. De gemeenteraad van Dalfsen heeft een lijst met categorieën van gevallen vastgesteld waarvoor een ‘verklaring van geen bedenkingen’ niet nodig is. Dit plan valt binnen deze lijst. Van de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen is geen gebruik gemaakt.

U kunt de verleende omgevingsvergunning van 29 januari 2015 tot en met 12 maart 2015 inzien bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening. Ook kunt u de verleende omgevingsvergunning inzien via www.dalfsen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.OmPoppenallee33-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Instellen beroep

Tijdens de genoemde termijn kunnen belanghebbenden die niet in staat zijn geweest op tijd een zienswijze in te dienen, beroep instellen bij de Rechtbank Overijssel locatie Zwolle, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Ook kunt u digitaal beroep indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (alleen met DigiD).

Het besluit blijft gelden in de tijd dat uw beroepsschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, vanwege spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle (Postbus 10067, 8000 GB Zwolle).

Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen.

Dalfsen, 28 januari 2015

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

Naar boven