Logo Lansingerland
Ontwerpbestemmingsplan Fietspad 228.5 (Berkel en Rodenrijs), Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 28 januari 2015 tot en met 10 maart 2015 het ontwerpbestemmingsplan Fietspad 228.5 met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0120H01-ONTW (met bijbehorende stukken) voor iedereen ter inzage ligt.

Beschrijving bestemmingsplan

Het fietspad 228.5 maakt onderdeel uit van het Fietsplan ‘Zuid-Holland méér op de fiets’ (vastgesteld door de Provincie Zuid-Holland). Eén van de fietspaden in het Fietsplan is de 228, welke een direct verbinding tussen de kernen Zoetermeer en Pijnacker biedt.

Een gedeelte van het fietspad 228 (F228.5) loopt over het grondgebied van de gemeente Lansingerland en vormt een directe verbinding tussen de P. Bregmanlaan en de Kleihoogt. Voor de realisatie van het fietspad F228.5 is een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Oostland – Berkel’ noodzakelijk. Het plangebied is geheel gelegen binnen het bestemmingsplangebied ‘Oostland – Berkel’.

Wijzigingen ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan vindt u in de toelichting van het bestemmingsplan.

Zienswijzen

U kunt het plan inzien:

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0120H01. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven