Gemeente Rotterdam Kennisgeving Wet geluidhinder Provenierswijk-Bentincklaan
Logo Rotterdam
Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat van vrijdag 7 augustus 2015 tot en met vrijdag 18 september 2015 ter inzage ligt: het besluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder in verband met het bestemmingsplan “Provenierswijk-Bentincklaan”.
 
Het besluit met bijbehorende stukken kan worden ingezien bij de stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater, tegenover het hoofdbureau van politie, kamer 22a.
 
Tegen het definitieve besluit hogere waarden kan gedurende zes weken na de dag waarop het bestemmingsplan ter inzage is gelegd beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld door:
  • -
    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.
 
Het beroepschrift moet in tweevoud worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de
Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.
Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Het verzoek moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt het besluit niet van kracht voordat op het verzoek is beslist.
 
Naar boven