Bekendmaking ter inzage leggingontwerpbestemmingsplan “Buitengebied 2009, herziening Sleutelstraat 3-5 en 6”
Logo Reusel-De Mierden
Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied 2009, herziening Sleutelstraat 3-5 en 6” van van 17 augustus tot en met 28 september 2015 ter inzage ligt.
Inhoud
Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op:
  • het (laten) saneren van de intensieve veehouderij op de percelen plaatselijk bekend als Sleutelstraat 3-5 en 6 te Reusel, waaronder begrepen het slopen van de betreffende opstallen;
  • het planologisch omzetten van de bestaande twee bedrijfswoningen, plaatselijk bekend als Sleutelstraat 3-5 te Reusel, naar reguliere woningen;
  • het realiseren van twee ruimte-voor-ruimtewoningen op het perceel plaatselijk bekend als Sleutelstraat 6 te Reusel;
  • het handhaven van de bestaande loods op het perceel plaatselijk bekend als Sleutelstraat 6 te Reusel met een oppervlakte van circa 1.000 m² ten behoeve van statische opslag.
Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en verbeelding.
Geen vaststelling exploitatieplan
De gemeenteraad is verplicht om tegelijk met het bestemmingsplan een exploitatieplan vast te stellen (artikel 6.12 Wro). Burgemeester en wethouders zijn een anterieure overeenkomst aangegaan, zodat het vaststellen van een exploitatieplan niet nodig is.
I nzage
Het ontwerpbesluit en het ontwerpbestemmingsplan liggen ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op dinsdag tot 19.00 uur. Op dinsdag 18 augustus is het gemeentehuis geopend van 09.00 tot 12.30 uur. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.
 
U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen op:
  • de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;
  • de gemeentelijke website: www.reuseldemierden.nl/bestemmingsplannen.
 
Het identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1667.BPBsleu0035-ON01.
Zienswijzen
Tijdens de ter inzage termijn kan een ieder bij de gemeenteraad een zienswijze naar voren brengen. Dit kan op de volgende manieren:
  • schriftelijk (geen e-mail): de gemeenteraad van Reusel-De Mierden, postbus 11, 5540 AA Reusel;
  • mondeling: na afspraak met mevrouw M. Verkooijen, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer (0497) 650 608 of via e-mailadres m.verkooijen@reuseldemierden.nl. De gemeente maakt een kort verslag van de mondelinge zienswijze.
Vragen
Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Verkooijen. U bereikt haar van maandag tot en met donderdag en in de even weken ook op vrijdagochtend via het telefoonnummer (0497) 650 608 of via e-mailadres m.verkooijen@reuseldemierden.nl.
 
Reusel, 31 juli 2015.
Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden,
de secretaris (wnd.) de burgemeester,
J.H.J. Sanders H.A.J. Tuerlings.
Naar boven