Vastgesteld “2e wijziging bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, EHS De Stokte”
Logo Dalfsen
Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend, dat zij op 28 juli 2015 het wijzigingsplan “2e wijziging bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, EHS De Stokte” hebben vastgesteld.
Dit plan heeft betrekking op voormalige agrarische gronden die een natuurbestemming krijgen en daarmee onderdeel worden van de Ecologische Hoofdstructuur (EHS). Een deel van de gronden in het gebied hebben al een bestemming Natuur. Dit wijzigingsplan heeft betrekking op percelen die ten noorden van de Vecht en ten zuiden en oosten van de weg De Stokte en de weg de Oude Oever liggen (nabij de oude Vechtarm). Alleen gronden van eigenaren die hebben ingestemd met de ontwikkeling van natuur op hun terrein zijn opgenomen in dit wijzigingsplan.
Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 6 augustus 2015 tot en met 17 september 2015 voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. U kunt het vastgestelde wijzigingsplan ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.BgemDlfswz2-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.
Instellen beroep Beroep tegen dit besluit kan ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is tijdens bovengenoemde termijn mogelijk voor belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.
Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Indien tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist. Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Dalfsen, 5 augustus 2015
Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen
 
Naar boven