Gecoördineerd besluit ontwerpbestemmingsplan en ontwerpomgevingsvergunning 'Warboutsland'
Logo Hendrik-Ido-Ambacht
Burgemeester en wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 30 juli 2015 tot en met 9 september 2015 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Warboutsland' met plan-identificatienummer: NL.IMRO.0531.bp14Warboutsland-2001.
Op basis van het coördinatiebesluit dat op 20 mei 2015 is gepubliceerd, maken burgemeester en wethouders ook bekend dat in deze periode het ontwerpbesluit op de aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteit 'bouwen' ter inzage ligt.
Ontwerpbesluit bestemmingsplan 'Warboutsland'
De locatie 1-2-3-Koopcentrum en het achtergelegen perceel van de voormalige boomgaard is in de gemeentelijke Structuurvisie aangewezen als een te ontwikkelen projectlocatie. In de Structuurvisie is opgenomen dat de locatie kan worden omgevormd tot een woningbouwlocatie. Op grond hiervan heeft het college op 25 september 2012 besloten om in principe medewerking te verlenen aan de bouw van maximaal 42 woningen. Naar aanleiding hiervan is het ontwerpbestemmingsplan 'Warboutsland' met bijhorende onderzoeken opgesteld. Dit nieuwe bestemmingsplan maakt de herontwikkeling van de locatie planologisch mogelijk.
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning
Voor de herontwikkeling van de locatie op basis van het nieuwe bestemmingsplan 'Warboutsland' moet het college een besluit nemen op de aanvraag om omgevingsvergunning. Op basis van het coördinatiebesluit maakt het college dan ook het ontwerpbesluit op de aanvraag om omgevingsvergunning van 24 december 2014 bekend.
Stukken ter inzage
Van donderdag 30 juli 2015 tot en met woensdag 9 september 2015 liggen het ontwerp van het bestemmingsplan 'Warboutsland' en het ontwerpbesluit op de aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteit 'bouwen', inclusief de onderliggende stukken, ter inzage. U kunt de betreffende stukken vinden op de volgende locaties:
- De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn geplaatst op http://ro.h-i-ambacht.nl/0531/0C3C4855-EAB5-45FF-8E9B-791DFBB2E36E/
- Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl is het digitale ontwerpbestemmingsplan geplaatst. Dit kunt u vinden via het planidentificatienummer NL.IMRO.0531.bp14Warboutsland-2001.
- Een pdf-versie van het ontwerpbestemmingsplan hebben wij geplaatst op de gemeentelijke website www.h-i-ambacht.nl, onder <ik woon>, <ruimtelijke projecten>, <bestemmingsplannen>, <in procedure>. Op deze locatie is ook digitaal het ontwerpbesluit op de aanvraag om omgevingsvergunning geplaatst.
- De papieren versie van de stukken is tijdens de openingsuren in te zien in de hal van het gemeentehuis, Weteringsingel 1 te Hendrik-Ido-Ambacht.
 
Indienen van zienswijzen
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit op de aanvraag om omgevingsvergunning. Een zienswijze moet schriftelijk ingediend worden bij de gemeenteraad van Hendrik-Ido-Ambacht, Postbus 34, 3340 AA te Hendrik-Ido-Ambacht.
Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u vóór 20 augustus 2015 een afspraak maken met dhr. R. Veeke van de afdeling Beleid en Ontwikkeling op telefoonnummer (078) 770 2616.
 
Hendrik-Ido-Ambacht, 29 juli 2015

Burgemeester en Wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht

Naar boven