Bouwen van het appartementengebouw Fort Imperial en 15 bijbehorende garageboxen op het adres Spuiplein 43 etc. te Breskens, gemeente Sluis
Logo Sluis
Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor het bouwen van het appartementengebouw Fort Imperial en 15 bijbehorende garageboxen op het adres Spuiplein 43 etc. te Breskens.
De gemeenteraad van Sluis heeft op 16 juli 2015 de ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven.
De aanvraag, de ontwerpbeschikking, de bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van 30 juli 2015 gedurende zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg.
Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingediend tegen de ontwerpbeschikking. Zij moeten worden gericht en verzonden aan het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. Zienswijzen over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. In deze periode kunnen ook mondelinge zienswijzen worden ingediend.
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingediend tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.
Oostburg, 29 juli 2015
 
BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,
 
S.I. de Kievit - Minnaert, secretaris
mr. A.M.M. Jetten MSc, burgemeester
Naar boven