Ontwerp omgevingsvergunning met goede ruimtelijke onderbouwing , Eiland van Maurik 7 (paviljoen)
Logo Buren
Van 30 juli tot en met 9 september 2015 ligt de ontwerp omgevingsvergunning voor het plaatsen van een paviljoen ten zuiden van het Vakantiepark Eiland van Maurik ter inzage. Het betreft een ontwerpvergunning met goede ruimtelijke onderbouwing als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht om af te wijken van het geldende bestemmingsplan.
Hoe kunt u de ontwerp-omgevingsvergunning bekijken?
De omgevingsvergunning met goede ruimtelijke onderbouwing ligt 6 weken ter inzage. De periode start op donderdag 30 juli en loopt tot en met woensdag 9 september 2015. U kunt in deze periode de stukken inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik. Dagelijks open van 9.00 tot 12.00 uur.
Het plan is ook te zien via www.buren.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.
(Het plan IDN-nummer is NL.IMRO.0214.BUIOMG2015007-vg01
Hoe kunt u reageren op het plan?
Als u het niet eens bent met het bestemmingsplan kunt u tot en met woensdag 9 september 2015 een zienswijze indienen.
Uw zienswijze kunt u:
  • Toesturen aan de gemeente. Het postadres is: Postbus 23, 4020 BA Maurik;
  • Mondeling indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 0344);
  • Digitaal indienen. Zie hiervoor www.buren.nl en ga naar Leven in Buren / Digitale balie / Formulieren
Heeft u vragen?
Voor vragen kunt u terecht bij de heer H. Stam van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is te bereiken via het telefoonnummer van de gemeente: 14 0344 (alleen die zes cijfers).
Naar boven