Voorontwerp bestemmingsplan Landelijk gebied Nieuwkoop
Logo Nieuwkoop
Hierbij maakt het college van de gemeente Nieuwkoop bekend dat het bestemmingsplan Landelijk gebied Nieuwkoop met identificatienummer NL.IMRO.0569.bpNKPLandelijkgebi-vo01 in voorontwerp ter visie is gelegd.
 
Beschrijving
Het betreft een bestemmingsplan voor het volledige gemeentelijke grondgebied minus de dorpskernen, bedrijventerreinen, projectlocaties, glastuinbouwgebieden en zomerparken. Het betreft een in hoofdzaak conserverend bestemmingsplan, waarin geen grootschalige nieuwbouwlocaties of projectmatige ontwikkelingen zijn opgenomen.
 
Inzage
Het plan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van maandag 3 augustus voor een periode van zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien:
  • Op de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl
  • Op de website van de gemeente: www.nieuwkoop.nl
  • In het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 in Nieuwveen. Openingstijden: op werkdagen van 8.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 8.30 uur tot 20.00 uur. Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 0172.
 
Inspraakreacties
Gedurende de termijn van ter inzagelegging kan een ieder een inspraakreactie naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop. Het adres is Postbus 1, 2460 AA Ter Aar of via info@nieuwkoop.nl. Vermeld in uw reactie als onderwerp: “inspraakreactie Landelijk gebied Nieuwkoop”
Informatieavond
Op dinsdag 25 augustus 2015 wordt in de raadszaal van het gemeentehuis (Teylersplein 1 in Nieuwveen) een informatieavond gehouden. Van 16:00 tot 18:00 en van 19:00 tot 21:00 kunt u vrij inlopen. Er zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden en een toelichting te geven op de plannen.
 
Naar boven