Logo Sint Anthonis
Ontwerpwijzigingsplan Hoenderstraat 12 te Ledeacker, Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.6, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpwijzigingsplan “Hoenderstraat 12 te Ledeacker” (NL.IMRO.1702.8BPWhoenderstr12-ON01) inclusief alle bijlagen ter inzage ligt.

Inhoud wijzigingsplan

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming “Agrarisch – grondgebonden” in de bestemming “Wonen”.

Reageren op het ontwerpwijzigingsplan

Het ontwerpwijzigingsplan inclusief alle bijlagen ligt met ingang van 29 januari 2015 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis. Het ontwerpwijzigingsplan is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het ontwerpwijzigingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tot en met 13 maart 2015 door een ieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze kenbaar worden gemaakt tegen het ontwerpwijzigingsplan bij het college van B&W. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend op het volgende adres: gemeente Sint Anthonis, postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de sector S&R, Brink 3, 5845 BH te Sint Anthonis. U kunt hiervoor contact opnemen op telefoonnummer 0485 – 388 888.

Sint Anthonis, 28 januari 2015

Naar boven