Logo Landerd
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied – Trentsedijk 20’, Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied – Trentsedijk 20” voor een ieder ter inzage ligt.

Plan

Het bestemmingsplan maakt de planologische vestiging mogelijk van Van Dijk Grondverzet BV op het kadastraal perceel Zeeland, sectie E nummers 1909 en 1910 (gedeeltelijk) en plaatselijk bekend als Trentsedijk 20 te Zeeland. Feitelijk is het grondverzetbedrijf op dit moment al op deze locatie actief.

Het bestemmingsplan wijzigt de huidige bestemming ‘Wonen – voormalig agrarisch bedrijf’ in de bestemming ‘Bedrijf – Agrarisch verwant en technisch hulpbedrijf’. Het bestemmingsplan maakt daarbij mogelijk dat in totaal 800 m2 aan bedrijfsgebouwen opgericht mag worden. De oppervlakte van de bedrijfswoning en de bijgebouwen bij de bedrijfswoning is hierbij niet inbegrepen.

Deze bebouwde oppervlakte is nodig om binnen het bestemmingsvlak een noodzakelijke machineberging te kunnen realiseren. De bestaande nishut en schuur achter de woning op het perceel Trentsedijk 20 zijn hiervoor niet geschikt en zullen worden gesloopt.

Inzage

Conform het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht liggen het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied – Trentsedijk 20’ en alle bijbehorende stukken met ingang van 2 februari 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het plan kan op afspraak worden ingezien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis. Voor een toelichting of voor eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt met de heer T. Reijnen (telefoonnummer: 0486-458163).

Daarnaast zijn de genoemde documenten digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer IDN: NL.IMRO.1685.bpbgbtrentsedijk20-ON01

Zienswijze

Een ieder kan binnen de genoemde termijn zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de heer T. Reijnen.

Naar boven