Omgevingsvergunning, het bouwen van 6 hofwoningen, Christinastraat 1 t/m 3B
Logo Lisse
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van 6 hofwoningen aan de Christinastraat 1 t/m 3B. De gronden ter plaatse van het project zijn kadastraal bekend als Lisse, sectie D, onder nummer 6153.
O mgevingsvergunning (Uitgebreide voorbereidingsprocedure)
De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:
  • 1.
    bouwen (artikel 2.1 lid 1 onder a Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)
  • 2.
    afwijken van het bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1 onder c Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)
Inzien
Het besluit, de goede ruimtelijke onderbouwing, de aanvraag en andere relevante stukken liggen van donderdag 23 juli tot en met woensdag 2 september 2015 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Heereweg 254 in Lisse. U kunt de stukken ook vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatiecode: NL.IMRO.0553.rochristinastraat1-vax1
Bent u het niet eens met dit besluit?
Indieners van zienswijzen en belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen tegen het besluit, kunnen een beroepschrift indienen bij de rechtbank in ‘s - Gravenhage.
U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Het beroepschrift moet een datum hebben en uw handtekening moet eronder staan. Ook uw naam en adresgegevens moeten erop staan. Verder is het belangrijk dat u in het beroepschrift aangeeft tegen welk besluit u in beroep gaat en wat uw redenen daarvoor zijn. U stuurt het beroepschrift vervolgens aan de rechtbank ’s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH te ’s-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van uw beroepschrift moet u griffierecht betalen.
Het beroepschrift staat de werking van het besluit niet in de weg. Bij een spoedeisend belang kunt u een verzoek indienen om de werking voorlopig uit te stellen. Dat verzoek dient u in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH te ’s-Gravenhage. Hier moet u ook griffierecht voor betalen.
Lisse, 23 juli 2015
Het college van burgemeester en wethouders
Naar boven