Logo Horst aan de Maas
Verleende omgevingsvergunning Kleefsedijk 17, Sevenum, Horst aan de Maas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken bekend voor de volgende aanvraag, welke in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan, een omgevingsvergunning te hebben verleend met toepassing van een afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid, sub a onder 3˚ Wabo:

  • Het omzetten van het gebruik van een bedrijfswoning naar een plattelandswoning op het adres kadastraal bekend gemeente Sevenum, sectie W, nummers 163 en 164, plaatselijk bekend als Kleefsedijk 17 te Sevenum.

De omgevingsvergunning is verleend voor de volgende activiteiten:

  • Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.1, lid 1, onder c Wabo).

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 januari 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Horst (tijdens openingstijden gemeentehuis). De omgevingsvergunning en bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 30 januari 2015 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Met ingang van de dag na de terinzagelegging kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit, of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat te zijn geweest, gedurende zes weken beroep instellen bij de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

Naar boven