Ontwerpwijzigingsplan De Berkenhof in Tienhoven, Stichtse Vecht
Logo Stichtse Vecht
Burgemeester en wethouders van gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan De Berkenhof in Tienhoven vanaf vrijdag 31 juli tot en met donderdag 10 september 2015 ter inzage ligt.
Inhoud
De percelen die deel uit maken van het recreatiepark De Berkenhof aan de Westbroekse Binnenweg 72b in Tienhoven zijn in het geldende bestemmingsplan Maarsseveense Plassen e.o. bestemd als Recreatie. In het bestemmingsplan is de wijzigingsbevoegdheid opgenomen dat onder voorwaarden de gronden bestemd kunnen worden als Wonen. De bewoners van recreatiepark De Berkenhof zijn voornemens aan deze voorwaarden te voldoen om de woonbestemming te verwerven. Met het voorliggend plan verleent gemeente Stichtse Vecht hieraan medewerking door gebruik te maken van de wijzigingsbevoegdheid. De regels uit het bestemmingsplan Maarsseveense Plassen e.o. zijn van toepassing op wijzigingsplan De Berkenhof. Het plan is na inwerkingtreding onderdeel van het bestemmingsplan Maarsseveense Plassen e.o..
Inzien
U kunt het ontwerpwijzigingsplan (NL.IMRO.1904.WPDeBerkenhofMVP‐OW01) vanaf vrijdag 31 juli raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en vanaf dezelfde datum zonder afspraak inzien tot en met donderdag 10 september bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur) en het Servicepunt Beek en Hoff, Molendijk 34 in Loenen aan de Vecht (maandag t/m donderdag van 13:00 tot 16:00 uur).
Reageren
U kunt vanaf vrijdag 31 juli 2015 gedurende 6 weken schriftelijk (geen e-mail) of mondeling een zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze richt u, onder vermelding van ‘De Berkenhof, Z/14/32472’, aan het college van Burgemeester en Wethouders van Stichtse Vecht, Postbus 1212, 3600 BE Maarssen. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken aan de heer T.V. van Es of de heer S.J. Haak (14 0346).
Naar boven