Rectificatie ontwerpverzoek tot herbegrenzing Verordening ruimte 2014
Logo Zundert
Abusievelijk is in de kennisgeving d.d. 22 juli 2015 omtrent de terinzagelegging van het ontwerpverzoek tot herbegrenzing Verordening ruimte 2014, de termijn van inzage onjuist opgenomen. Onderstaand de aangepaste kennisgeving.
Ter inzage voor zienswijzen vanaf donderdag 23 juli 2015 tot en met woensdag 2 september 2015.
Gebied herbegrenzing
De gemeenteraad van Zundert heeft op 14 april 2015 het bestemmingsplan "Corsobouwplaatsen, gemeente Zundert" vastgesteld. De bouwlocatie van buurtschap 't Kapelleke aan de Kapellekestraat te Zundert maakt hier onderdeel van uit. De grenzen van deze bouwlocatie betreft het gebied waarvoor een verzoek tot herbegrenzing wordt ingediend.
Ontwerpverzoek herbegrenzing beperkte stedelijke afronding
In het bestemmingsplan "Corsobouwplaatsen, gemeente Zundert" wordt uitgegaan van een herbegrenzing van het bestaand stedelijk gebied. In dat kader zal een verzoek bij het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant worden ingediend. Tegen dit voornemen kunnen zienswijzen worden ingediend. Naast de toelichting van het bestemmingsplan "Corsobouwplaatsen, gemeente Zundert", is in het ontwerpverzoek een nadere motivering opgenomen waarom het verzoek tot herbegrenzing wordt gedaan. Als bijlage is bij het ontwerpverzoek een kaart opgenomen waar het betreffende gebied op is aangegeven.
Inzage
Het ontwerpverzoek tot herbegrenzing Verordening ruimte 2014 ligt met ingang van donderdag 23 juli 2015 tot en met woensdag 2 september 2015 tijdens openingstijden ter inzage bij de gemeente, afdeling Ruimte (Bredaseweg 2 te Zundert). Het ontwerpverzoek is eveneens te raadplegen via de website www.zundert.nl onder Inwoner – Ruimtelijke procedures – Bestemmingsplannen.
Zienswijzen
Gedurende de bovenstaande termijn kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpverzoek tot herbegrenzing Verordening ruimte 2014 naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Zundert, Postbus 10.001, 4880 GA Zundert.
Vervolgprocedure
Als de inzagetermijn voorbij is, wordt het verzoek tot herbegrenzing Verordening ruimte 2014 ingediend bij de Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant. Bij dat verzoek worden de eventuele ingekomen zienswijzen meegezonden. Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant neemt eventuele zienswijzen mee bij de afweging om al dan niet over te gaan tot aanpassing van de Verordening ruimte 2014.
Naar boven