Rectificatie
Logo Waalwijk
Ontwerp-bestemmingsplan 'Hoogeinde 35-39’ , Waalwijk
Het college van Waalwijk maakt bekend d at het ontwerp-bestemmingsplan Hoogeinde 35-39’ met ingang van 24 juli a.s. g edurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.
Het bestemmingsplan maakt de herbestemming mogelijk van het terrein van de voormalige Van Harenfabriek aan het Hoogeinde 35-39 in Waalwijk, kadastraal bekend Waalwijk, sectie G, nr. 870. Op een deel van het terrein is het bedrijf FabriekNL gevestigd. De activiteiten omvatten momenteel een atelier, showroom, galerie, (foto)studio en kantoor voor 20e eeuwse meubelkunst en designklassiekers. FabriekNL wil dit concept verbreden en vergroten naar het hele terrein. Het ontwerp-bestemmingsplan beoogt hiervoor een passende bestemming te bieden.
Het ontwerp-bestemmingsplan ' Hoogeinde 35-39’ kan gedurende openingstijden worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Tevens kan het ontwerp worden bekeken via www.waalwijk.nl/ruimtelijkeplannen . De digitale verbeelding van het plan kan worden bekeken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl , met IDN: NL.IMRO.0867.bpww hoogeinde35t39 -on01 .
Bij verschillen tussen de digitale versie en de papieren/pdf versie van het bestemmingsplan, is de digitale versie op www.ruimtelijkeplannen.nl bepalend.
Gedurende genoemde periode kan eenieder een zienswijze over dit ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Dat kan schriftelijk door de zienswijze binnen geno emde periode te zenden naar de r aad van de gemeente Waalwijk, postbus 10150 5140 GB Waalwijk.
Ook het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus:info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn te raadplegen via www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Contact-met-de-gemeente/Voorwaarden-waar-een-e-mailbericht-aan-de-gemeente-aan-moet-voldoen.html.
Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of een nadere toelichting op het plan kunt u contact opnemen met mevrouw mr. M. Schuurmans via mschuurmans@waalwijk.nl of telefonisch via 0416- 683871.
Naar boven