Vaststelling beheersverordening Zeilberg
Logo Deurne
Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken ingevolge artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 7 juli 2015  de beheersverordening Zeilberg heeft vastgesteld.
Plangebied 
Het plan heeft betrekking op Zeilberg. Het gebied wordt aan de zuidzijde begrenst door de spoorlijn Eindhoven – Venlo en gaat aan de oostzijde over in het buitengebied.
De beheersverordening heeft als doel een actueel planologisch kader te bieden voor Zeilberg. De beheersverordening treedt op 24 juli 2015 in werking.
Tegen de vaststelling van een  beheersverordening staat geen verdere rechtsgang open. Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.
Ter inzage  
De beheersverordening en de hierbij behorende stukken liggen tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne.
Tegen betaling van de kosten is een afschrift van de verordening verkrijgbaar.
U kunt de beheersverordening en de hierbij behorende stukken digitaal raadplegen via  de website www.deurne.nl/digitalebestemmingsplannen.
De verordening is tevens te raadplegen op www.overheid.nl (lokale regelgeving).
[plaats] [datum ondertekening]

[functie][organisatie],

Namens deze:

[voornaam] [achternaam]

Naar boven