ontwerpomgevingsvergunning eERSTE FASE Parallelweg bouw 28 woningen
Logo Alblasserdam
Kennisgeving
Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat zij op 14 juli 2015 hebben besloten het ontwerp omgevingsvergunning eerste fase voor de ontwikkeling aan de Parallelweg voor de bouw van 28 woningen te Alblasserdam - Planologische afwijking op grond van art. 2.1 lid 1 onder c van de Wabo – vanaf 24 juli 2015 ter inzage leggen.
Deze eerste fase ‘planologisch afwijken’ is noodzakelijk om de ontwikkeling aan de Parallelweg mogelijk te maken. Het betreft het oprichten van 28 woningen.
Voor dit plan is een Verklaring van geen bedenkingen noodzakelijk. Het ontwerp van deze verklaring ligt samen met de stukken ter inzage.
Ter inzage
De aanvraag en de ontwerp omgevingsvergunning eerste fase met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken, vanaf 24 juli 2015 tot en 3 september 2015, ter inzage op de afdeling Publiekszaken van het gemeentehuis, Cortgene 2. Tijdens openingstijden kunt u de stukken inzien. Indien u niet in de gelegenheid bent tijdens de openingstijden het plan in te zien, kan na telefonische afspraak een ander tijdstip worden bepaald.
De stukken zijn ook digitaal in te zien en te downloaden op www.alblasserdam.nl. Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl kan gezocht worden op nummer: NL.IMRO.0482.abparallelweg090-on01.
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder mondeling of schriftelijk zijn zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders. De schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. mevrouw D. Jansen, Postbus 2, 2950 AA Alblasserdam.
Voor het kenbaar maken van een mondelinge reactie dient u tijdig, en in ieder geval uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage legging, telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer 14078. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.
Alblasserdam, 22 juli 2015
Burgemeester en wethouders van Alblasserdam
Naar boven