Gemeente Dinkelland, Ontwerp-bestemmingsplan Denekamp, Diepengoor
Logo Dinkelland
Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van 24 juli 2015 het volgende ontwerp-bestemmingsplan zes weken ter inzage ligt:
- het ontwerp-bestemmingsplan “Denekamp, Diepengoor”
Het ontwerp-bestemmingsplan heeft tot doel herinrichting van het te saneren gebied Diepengoor mogelijk te maken, conform een opgestelde inrichtingsvisie.
Ter inzage
Het papieren exemplaar van het bestemmingsplan ligt met ingang van 24 juli 2015 voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.
U kunt de stukken digitaal inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl -> een plan bekijken -> bestemmingsplannen -> ID -> type dan: NL.IMRO.1774.1402897-0301. U kunt de stukken ook inzien en op de gemeentelijke website www.dinkelland.nl/actueel/bekendmakingen. Op de gemeentelijke website kunt u ook een directe link vinden naar het besluit op RO-online.
Zienswijze
Tijdens bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 11, 7590 AA Denekamp en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de heer Morsink van de afdeling Openbare Ruimte of na 24 augustus met mevrouw Bonenkamp van de afdeling Maatschappelijke via het telefoonnummer 0541-854100.
Naar boven