Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Maasstraat 11”
Logo Heumen
Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor het wijzigen van de bestemming van een gedeelte van het perceel kadastraal bekend gemeente Heumen, sectie G nummer 658, plaatselijk bekend Maasstraat 11 te Heumen, het ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied, Maasstraat 11” is opgesteld. Met de vaststelling van het bestemmingsplan wordt de agrarische bestemming gewijzigd in een woonbestemming.
 
Procedure
Voor dit plan wordt de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure gevolgd. Dat houdt in dat voordat een besluit genomen wordt zienswijzen kunnen worden ingediend. Het tijdig indienen van een zienswijze is een voorwaarde om in een later stadium beroep in te kunnen stellen tegen de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan.
 
Inzageperiode
Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp-vaststellingsbesluit zijn vanaf 23 juli tot en met 2 september 2015 op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen en liggen gedurende die periode tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Bouwen, Milieu en Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.
 
Reactiemogelijkheden
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan gedurende deze termijn een ieder, schriftelijk of mondeling, zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan burgemeesters en wethouders van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer 024-3588343.
 
Malden, 22 juli 2015

Gemeente Heumen,

M.P. Koeneman-Broersen

Naar boven