Gemeente Goeree-Overflakkee - Ontwerp Uitwerkingsplan Westplaat Oost
Logo Goeree-Overflakkee
Burgemeester en wethouders van Goeree-Overflakkee maken, overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het Uitwerkingsplan Westplaat Oost in ontwerp ter inzage wordt gelegd.
Plangebied en aanleiding
Voor het plangebied geldt het op 25 april 2013 vastgestelde bestemmingsplan “Middelharnis”. In dat bestemmingsplan is aan het betreffende plangebied de bestemming “Wonen - Uit te werken” toegekend. In overeenstemming met de in het geldende bestemmingsplan aangegeven uitwerkingsvoorwaarden is het plangebied nu nader uitgewerkt in het Uitwerkingsplan Westplaat Oost. In dit Uitwerkingsplan Westplaat Oost zijn is aan de noordzijde een bouwstrook waar alleen twee onder één kap woningen en maximaal 1 rijtje van 4 woningen mogelijk zijn. Aan de zuidkant van het plangebied is eveneens een bouwstrook waar alleen vrijstaande woningen toegestaan. In de meest zuidelijke punt van deze bouwstrook is het mogelijk een kangoeroe woning te bouwen.
Inzage
De stukken kunt u inzien met ingang van 23 juli 2015 tot en met 2 september 2015 in het gemeentehuis van Goeree-Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 11.00 uur. De gemeente werkt alleen op afspraak. U kunt het ontwerpwijzigingsplan ook inzien via www.goeree-overflakkee.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.
Zienswijzen
Van 23 juli 2015 tot en met 2 september 2015 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijze op het ontwerp Uitwerkingsplan kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Goeree-Overflakkee, Postbus 1, 3240 AA Middelharnis.
Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met T.J. van Rossum van de afdeling Externe Ontwikkeling, via algemeen telefoonnummer 14 0187. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het Uitwerkingsplan Westplaat Oost.
Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met T.J. van Rossum van de afdeling Externe Ontwikkeling, via algemeen telefoonnummer 14 0187.
 
Naar boven