Omgevingsvergunning Valeriusstraat, Drunen
Logo Heusden
Het college van Heusden maakt bekend, dat het de omgevingsvergunning Valeriusstraat, Drunen (NL.IMRO.0797.valeriusstraat-OV01) heeft verleend.
Het plangebied ligt in Venne Oost aan de Valeriusstraat in Drunen. In 2013 heeft de gemeente de voormalige kleuterschool daar verkocht aan S2 Ontwikkeling BV. Deze wil de locatie herontwikkelen als woonlocatie. De percelen zijn kadastraal bekend als: gemeente Drunen, sectie L, nummers 2359, 6959 en 6960.
De aanvrager is van plan om de voormalige kleuterschool te slopen en zeven rijwoningen te realiseren. Op dit moment staat de voormalige kleuterschool leeg. De bestemming staat de gewenste bouw en het gebruik niet toe. De aanvrager besloot daarom om een omgevingsvergunning met de activiteit ‘afwijken van regels bestemmingsplan’ conform de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) aan te vragen. Met die vergunning is het mogelijk af te wijken van het bestemmingsplan en het project te realiseren.
Inzage
De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 23 juli 2015gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie is raadpleegbaar via www.heusden.nl.
Beroep
Tijdens deze beroepstermijn kan een beroep worden ingesteld door de volgende personen:
  • -
    belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;
  • -
    belanghebbenden die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht;
  • -
    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.
Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht,
Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de bovengenoemde rechtbank. Het besluit treedt in werking de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.
U kunt ook een digitaal beroepschrift of verzoekschrift indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.
Vragen
Voor vragen kunt u contact opnemen met via het vijfcijferige telefoonnummer 14073.
Naar boven