Bekendmaking ontwerp wijzigingsplan Vijfhuizenbaan 10 Gilze
Logo Gilze en Rijen
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen heeft het ontwerp wijzigingsplan Vijfhuizenbaan 10 in Gilze vastgesteld. Ter plaatse is een metaalbewerkingsbedrijf gevestigd. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om de oppervlakte van de bedrijfsgebouwen binnen het bestaande bouwvlak te vergroten met 15 %. Het bestaande bouwvlak zelf blijft ongewijzigd van omvang en vorm. Deze oppervlaktevergroting past binnen de regels van het bestemmingsplan via een wijzigingsbevoegdheid voor het college.
O ntwerp wijziging splan ligt ter inzage
Het ontwerpwijzigingsplan ligt van 21 juli 2015 tot en met 31 augustus 2015 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Ook kunt u het plan tijdens de openingstijden inzien in De Schakel in Gilze, Kerkstraat 106 in Gilze.
U kunt het volledige plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer is NL.IMRO.0784.WPVijfhuizenbaan10-ON01.
Iedereen kan een zienswijze indienen
Iedereen mag een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen tegen het ontwerpwijzigingsplan. Dat is bepaald in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.
Zienswijze indienen
In de periode dat het ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt, kunt u een zienswijze indienen.
Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.
Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van de gemeente, telefoonnummer 14 0161.
Rijen, 20 juli 2015
burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen,
de secretaris, de burgemeester,
ir. G.J.F.M. Vlekke          dr. A.J.W. Boelhouwer
Naar boven