Gemeente Montferland - ontwerp omgevingsvergunning (inclusief afwijking bestemmingsplan) voor het bouwen van een woning met bedrijfshal - ’s-Heerenbergseweg 5 te Lengel
Logo Montferland
Burgemeester en wethouders van Montferland maken bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbesluit op de aanvraag omgevingsvergunning van:
-De heer R.H. Sweers te ’s-Heerenberg
Het ontwerpbesluit voorziet in het voornemen om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Montferland’ door medewerking te verlenen aan de ingediende aanvraag omgevingsvergunning voor de activiteiten:
  • -
    Bouwen;
  • -
    Handelen in strijd met de regels van het bestemmingsplan;
  • -
    Uitvoeren van een werk of werkzaamheid;
De aanvraag om omgevingsvergunning voorziet in de herbouw van een woning en de bouw van een nieuwe bedrijfshal van 150 m² alsmede de aanleg van een nieuwe inrit ten behoeve van deze bedrijfshal op het perceel aan de ’s-Heerenbergseweg 5 te Lengel.
Vanaf donderdag 23 juli kunnen de stukken worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Bergvredestraat 10 te Didam. De stukken zijn tevens te raadplegen via de website www.montferland.info.
Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent de voorgenomen afwijking van het bestemmingsplan schriftelijk naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Montferland, Postbus 47, 6940 BA Didam. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen.
Inzagetermijn zienswijzen: van 23 juli 2015 tot en met 2 september 2015
Didam, 22 juli 2015
Burgemeester en wethouders van Montferland.
Naar boven