Ontwerpomgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) ‘Nijmegen Oost - 6 (Hobbemastraat 2)’, Nijmegen
Logo Nijmegen
RECTIFICATIE
Burgemeester en Wethouders van Nijmegen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen aan Bavaria N.V., gevestigd te Lieshout (correspondentieadres: De Stater 1, 5737 RV) voor het overkappen van een binnenplaats aan de Hobbemastraat 2, kadastraal bekend gemeente Hatert, sectie A, nummer 7571. De aanvraag is ingeboekt onder nummer Z14.036407.
Het verlenen van de omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteit:
-het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, e.a. (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo)
Ter inzage
Het ontwerpbesluit, met bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken (met ingang van donderdag 16 juli 2015 tot en met woensdag 26 augustus 2015) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.
Het onderdeel dat de activiteit ‘het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening ’ betreft, is digitaal als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website:
http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak
Zienswijze
In de periode van donderdag 16 juli 2015 tot en met woensdag 26 augustus 2015 kan eenieder zienswijzen geven op het ontwerpbesluit.
Een schriftelijke zienswijze moet - o.v.v. het zaaknummer Z14.036407 - worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.
Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14024 (houdt daarbij het zaaknummer Z14.036407, bij de hand). Van een mondeling ingebrachte zienswijze wordt een verslag gemaakt.
De indiener van een zienswijze kan verzoeken dat zijn persoonlijke gegevens niet bekend worden gemaakt. De aanvrager van de vergunning krijgt gelegenheid om te reageren op de ingebrachte zienswijzen. Deze reactie wordt betrokken bij het nemen van de beslissing op de aanvraag.
Wij maken u er op attent dat tegen het definitieve besluit alleen beroep kan worden ingediend, ook als u tijdig een zienswijze hebt ingediend én u tevens belanghebbende bent. Alleen als er bijzondere omstandigheden zijn waardoor er geen zienswijze(n) kon(den) worden ingediend, is er een kans dat de bestuursrechter het beroep toch behandelt.
Naar boven