Vastgesteld bestemmingsplan “Den Burg Molenstraat – Anne Frankstraat”.
Logo Texel
Het bestemmingsplan Den Burg – Molenstraat – Anne Frankstraat heeft betrekking op een klein gebied in Den Burg West. Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt 16 zorgwoningen te realiseren (zorgcomplex de Waerden). Het ontwerp bestemmingsplan (toelichting, regels en kaart) heeft ter inzage gelegen van 1 december 2014 tot en met 11 januari 2015. Er is één zienswijze tegen het plan ingediend en er is een reactie van het Hoogheemraadschap ingekomen. Op 21 mei 2015 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. Hierna heeft het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland 6 weken de gelegenheid gehad ter reageren op het vastgestelde bestemmingsplan in de vorm van een aanwijzing. Hiertoe heeft dit plan geen aanleiding gegeven.
Het vastgestelde bestemmingsplan ligt nu vanaf 21 juli 2015 tot en met 31 augustus 2015 ter inzage. In deze periode kunnen belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kunnen worden geen zienswijze te hebben ingediend, beroep in stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het wijzigingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.
U kunt het plan raadplegen op www.texel.nl > Actueel > bekendmakingen of op www.ruimtelijkeplannen.nl en van 21 juli 2015 tot en met 31 augustus 2015 inzien tijdens de openingstijden van de publieksbalie op het gemeentehuis.
Naar boven