Ontwerp omgevingsvergunning Fietsenberging t.o. Morsweg 240
Logo Leiden
Burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maken bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning ‘Fietsenberging t.o. Morsweg 240’, NL.IMRO.0546.OV00077-0201, tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, vanaf donderdag 16 juli 2015 tot en met woensdag 26 augustus 2015 ter inzage ligt voor het indienen van zienswijzen.
De ontwerp omgevingsvergunning betreft het afwijken van het vigerende bestemmingsplan ‘Transvaal’, ten behoeve van een gebouwde fietsenstalling langs de Morsweg, tegenover nummer 240.
Ter inzage
De digitale versie van de ontwerp omgevingsvergunning is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en http://www.leiden.nl/uitgebreidewaboprocedures.
Een papieren versie met bijbehorende stukken ligt ter inzage in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en in het Stadsbouwhuis (Langegracht 72).
Zienswijze
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze (zowel schriftelijk als mondeling) op de ontwerp omgevingsvergunning indienen. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan het college van B&W, t.a.v. Cluster Stedelijke Ontwikkeling, team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 9100, 2300 PC Leiden. Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak via het secretariaat van het team Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (071) 5165828.
Informatie
Nadere informatie kunt u inwinnen bij het servicepunt Bouwen en Wonen, Langegracht 72, Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via http://gemeente.leiden.nl/contact-openingstijden. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 14 071.
Naar boven