Ontwerpbestemmingsplan Leiden Bio Science Park - deelgebied Boerhaave
Logo Leiden
Op 7 juli 2015 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden besloten het ontwerpbestemmingsplan Leiden Bio Science Park - deelgebied Boerhaave (NL.IMRO.0546.BP000122-0201)voor zienswijzen vrij te geven.
Toelichting
Het plangebied van dit bestemmingsplan wordt begrensd door de Wassenaarseweg aan de noordzijde, de Sandifortdreef aan de oostzijde en aan de west- en zuidzijde bevindt zich de Poelwetering. Dit ontwerp bestemmingsplan repareert een fout in het bestemmingsplan ‘Leiden Bio Science Park en station’, waarin ruimere gebruiksmogelijkheden binnen de bestemming ‘Gemengd’ waren opgenomen.
Inzage
Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 16 juli 2015 t/m woensdag 26 augustus 2015 ter inzage. Een digitale versie van het ontwerp is raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. De PDF-versie is te downloaden op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. In het stadhuis (Stadhuisplein 1) en het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72) kan een papieren versie van het ontwerp worden ingezien.
Zienswijzen
Ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kunnen zienswijzen worden kenbaar gemaakt. De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de eventueel ingediende zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan zullen worden betrokken.
Gedurende de inzagetermijn kunnen schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan worden ingediend bij de gemeenteraad van de gemeente Leiden (Postbus 9100, 2300 PC Leiden). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u bellen naar tel. 14 071.
Informatie
Servicepunt Bouwen en Wonen, tel. 14 071 of e-mail: service.bowo@leiden.nl.
Naar boven