Ontwerpbestemmingsplan Klinkerborgerweg 1 in Kantens
Logo Eemsmond
 
Artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening
burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond hebben het voornemen om een bestemmingsplan vast te stellen voor het perceel aan de Klinkerborgerweg 1 in Kantens. De huidige bewoners willen graag in de boerderij gaan wonen en dit is in strijd met het bestemmingsplan ‘buitengebied’, omdat er nu een agrarische bestemming op rust. Het bestemmingsplan geeft aan het perceel een wonen-voormalige agrarische bestemming.
 
Ter inzage
Van vrijdag 17 juli 2015 tot en met donderdag 27 augustus 2015 ligt het wijzigingsplan Klinkerborgerweg 1in Kantens ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden van www.eemsmond.nl.
 
Reacties
Tot en met donderdag 27 augustus 2015 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Angela Wiersema van de afdeling Ruimte via (0595) 43 74 33.
 
 
Naar boven