Bestemmingsplan “Archeologie”
Logo Grave
Burgemeester en wethouders van de gemeente Grave maken bekend dat het vastgestelde bestemmingsplan “Archeologie”, het raadsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken vanaf woensdag 15 juli 2015 voor zes weken ter inzage worden gelegd.
Het betreft een parapluplan waarmee meerdere vigerende bestemmingplannen binnen de gemeente Grave tegelijkertijd worden herzien op één enkel onderdeel, in dit plan het aspect ‘archeologie’. Dit betekent dat de vigerende bestemmingsplannen voor alle overige onderdelen van kracht blijven en alleen de bepalingen met betrekking tot een specifiek onderwerp worden herzien of toegevoegd. In dit bestemmingsplan worden de regels en voorwaarden uitgewerkt op het gebied van archeologie in de gemeente Grave.
U kunt het plan op de volgende manieren inzien:
  • -
    digitaal op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0786.BPARCHEOLOGIE-VA01
  • -
    digitaal (pdf) op http://www.grave.nl bij ‘Algemeen’ onder ‘Bekendmakingen’ en ‘Bestemmingsplannen’;
  • -
    analoog (papieren versie) bij de Publieksbalie in het gemeentehuis van Grave. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken.
Wilt u het bestemmingsplan inzien buiten de openingstijden, dan kunt u daarvoor een afspraak maken.
In de periode van 15 juli 2015 tot en met 25 augustus 2015 kan een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijze naar voren heeft gebracht een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en/of beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.
Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt op 26 augustus 2015 in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het vaststellingsbesluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.
Grave, 14 juli 2015
Burgemeester en wethouders van Cuijk,
A.M.H. Roolvink, burgemeester.
J.Heerkens, secretaris.
Naar boven