Wabo, uitgebreide procedure, ontwerpbeschikking
Logo Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bekend dat zij een ontwerpbeschikking ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ter inzage heeft gelegd.
 
De ontwerpbeschikking betreft het voornemen de stortplaats uit te breiden (onderdelen milieu, bestemmingsplan strijdig gebruik en natuurbescherming). Afvalzorg Deponie B.V. wil de capaciteit van de stortplaats uitbreiden met 1,678 miljoen m3. Daarnaast zijn Gedeputeerde Staten van plan diverse voorschriften van de op 7 juli 2006 (kenmerk 2005-17471) aan Afvalzorg Deponie B.V. verleende vergunning te wijzigen.
 
Tevens is Gedeputeerde Staten van plan een vergunning ingevolge de Natuurbeschermingswet te verlenen voor projecten en andere handelingen die uitgevoerd mogen worden waardoor de kwaliteit van de natuurlijke habitats en de habitats van soorten in een Natura 2000-gebied kunnen verslechteren of een significant (verstorend) effect kunnen hebben op de soorten waarvoor het gebied is aangewezen of in ieder geval de natuurlijke kenmerken van het gebied kunnen aantasten.
 
Voor het afwijken van het bestemmingsplan heeft de gemeenteraad van Zaanstad een (onwerp-)verklaring van geen bedenkingen afgegeven.
 
Het betreft de inrichting gelegen aan Nauerna 1 te Assendelft.
 
Aanvrager: Afvalzorg Deponie B.V.
Zaaknummer: 27335
 
Inzage
De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op www.odnzkg.nl onder bekendmakingen en bij:
  • 1.
    de provincie Noord-Holland, Houtplein 33 te Haarlem
  • 2.
    het stadhuis van de gemeente Zaanstad, Stadhuisplein 100 te Zaandam
 
Zienswijzen
Binnen de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen over de ontwerpbeschikking naar voren brengen via digitale formulieren op de website www.odnzkg.nl. Geef duidelijk aan als u niet wilt dat uw naam en adres bekend gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, Regiebureau, Postbus 209, 1500 EE Zaandam.
Heeft u vragen over deze procedure of wilt u mondelinge zienswijzen naar voren brengen dan kunt u gebruik maken het contactformulier onder: http://www.odnzkg.nl/contact/contact/. Er wordt dan contact met u opgenomen.
 
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als men belanghebbende is bij die beschikking en als een zienswijze naar voren is gebracht over de ontwerpbeschikking.
 
Naar boven