Rectificatie bekendmaking verlening omgevingsvergunning (bouwen en afwijken) voor één woongebouw (blok 2) nabij Eekholt 4 te Diemen
Logo Diemen
In de bekendmaking van 2 juli 2015 is de ter inzage legging en de beroepstermijn niet correct vermeld. De ter inzage legging wordt opnieuw bekend gemaakt met een nieuwe beroepstermijn.
 
Het college van burgemeester en wethouders van Diemen heeft met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van 94 appartementen (blok 2) met bijbehorende algemene ruimten en 84 parkeerplaatsen in een stallingsgarage en het afwijken van het bestemmingsplan op het perceel Eekholt (nabij nummer 4) te Diemen.
 
De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 17 juli 2015 ter inzage bij het loket van Team Vergunningen, D.J. den Hartoglaan 1. Ook is het plan digitaal te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de link www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0384.OVbergwkblok2-VG01
 
Binnen zes weken na de dag volgend op die waarop het besluit ter inzage is gelegd kunnen belanghebbenden tegen dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Afdeling Publiekrecht, Team Bestuursrecht, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.
Het beroepschrift heeft geen schorsende werking.
De belanghebbende die beroep instelt kan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, Afdeling Publiekrecht, Team Bestuursrecht, verzoeken de werking van het besluit te schorsen door het treffen van een voorlopige voorziening. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Voor het in behandeling nemen van het beroep en het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
 
Het project valt volgens Bijlage 1 van de Crisis- en herstelwet onder de regels van deze wet. Op het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en Herstelwet van toepassing. In verband hiermee dienen beroepsgronden in het beroepschrift te worden opgenomen. Deze kunnen niet meer worden aangevuld na afloop van de beroepstermijn.
 
Naar boven