Ontwerpbestemmingsplan Emmen, Delftlanden station Emmen-zuid
Logo Emmen
Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Emmen, Delftlanden station Emmen-zuid vervat in het GML-bestand “NL.IMRO.0114.2014007-B501”vanaf 17 juli 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.
Op afspraak kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen (op verzoek ook buitenkantooruren). Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591
Het ontwerpbestemmingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl
Dit bestemmingsplan Emmen, Delftlanden station Emmen-zuid heeft als doel het verdubbelen van het spoor bij station Emmen- zuid en de bouw van een 2e perron. Door de verdubbeling van het spoor en de aanleg van een 2e perron kunnen treinen elkaar passeren bij het station Emmen- zuid.
Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, onder vermelding van zienswijze zaak 69177-2014. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.emmen.nl/zienswijze.
Emmen, 13 juli 2015
burgemeester en wethouders van Emmen,
Naar boven