Gemeentelijke coördinatieregeling ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerpwijzigingsplan Buitengebied – Lange Dyk 40, Minnertsga
Logo Het Bildt
De gemeenteraad van het Bildt heeft op 26 maart 2015 besloten toepassing te geven aan de gemeentelijke coördinatieregeling voor de bouw van twee pluimveestallen op het adres Lange Dyk 40 te Minnertsga. Vanwege die coördinatie worden de hieronder vermelde besluiten gelijktijdig ter inzage gelegd.
 
Het college van burgemeester en wethouders van het Bildt maakt daarom bekend dat, op grond van artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bij de afdeling Wonen & Werken op het gemeentehuis aan de van Harenstraat 47 te St.-Annaparochie de volgende ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken ter inzage liggen:
Ontwerp-omgevingsvergunning Lange Dyk 40, Minnertsga
De omgevingsvergunning voorziet in de bouw van twee pluimveestallen en de uitbreiding met 60.000 vleeskuikens op het adres Lange Dyk 40 te Minnertsga (activiteit: het bouwen van een bouwwerk en het veranderen van een inrichting).
Ontwerpwijzigingsplan Buitengebied – Lange Dyk 40, Minnertsga
Deze wijziging heeft betrekking op het veranderen van de situering van het agrarische bouwperceel aan de Lange Dyk 40 te Minnertsga om de hiervoor genoemde (bouw)activiteiten planologisch te regelen. De oppervlakte van het bouwperceel wordt niet vergroot.
 
 
Het digitale wijzigingsplan is tevens te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0063.WPLangeDyk40-ON01
 
U kunt de bronbestanden van het wijzigingsplan downloaden door het aanklikken van de volgende link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=hetbildt&striVersion=STRI2012
En vervolgens te kiezen voor het plan NL.IMRO.0063.WPLangeDyk40-ON01
 
Indienen zienswijzen
Van 16 juli tot en met 26 augustus 2015 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen kenbaar maken aan burgemeester en wethouders van de gemeente het Bildt. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeente het Bildt, Postbus 34, 9076 ZN St.-Annaparochie.
Of stuur uw zienswijze op naar: o.vandereems@hetbildt.nl, onder vermelding van: zienswijze ontwerpwijzigingsplan / ontwerp-omgevingsvergunning Lange Dyk 40, Minnertsga.
Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Wonen en Werken: telefoonnummer 0518-409283. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.
De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het wijzigingsplan / verlenen omgevingsvergunning.
Vanwege de coördinatie worden de hiervoor vermelde besluiten gelijktijdig ter inzage gelegd en worden zienswijzen behandeld als zienswijze tegen beide besluiten.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen en Werken: telefoonnummer 0518-409283.
Naar boven