Inspraak voorontwerp bestemmingsplan Kweldamweg 49
Logo Sliedrecht
In het kader van de inspraak als bedoeld in de gemeentelijke inspraakverordening ligt het voorontwerp bestemmingsplan Kweldamweg 49 vanaf donderdag 16 juli 2015 gedurende zes weken, dus tot donderdag 27 augustus 2015, ter inzage in het gemeentekantoor, Industrieweg 11.
 
Inspraak
Tijdens de periode van ter inzage ligging kan een ieder zijn of haar reactie op het voorontwerp bestemmingsplan bekend maken. Op de website van de gemeente kunt u digitaal uw inspraakreactie geven. Het voorontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn ook als PDF te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl,via: Plannen en projecten -> Ruimtelijke Plannen.
Uw reactie kunt u ook zenden aan burgemeester en wethouders van de gemeente Sliedrecht, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht.
 
Plangebied
De planlocatie aan de Kweldamweg 49 ligt aan een van de oostwestgerichte wegen in het buitengebied van Sliedrecht. De locatie grenst aan een waterzuivering (oostzijde en zuidzijde). Het bedrijf zal uitbreiden in westelijke richting, door het bedrijf over de breedte van het aangrenzende
perceel uit te breiden. Het bedrijf en de uitbreiding liggen aldus in de strook percelen die zijn ontsloten vanaf de Kweldamweg en die doorlopen tot aan de Betuwelijn, tevens zijnde de rand van het stedelijk gebied van Sliedrecht.
 
Inhoud bestemmingsplan
In 1999 heeft het bedrijf Verheij Integrale Groenzorg zich gevestigd aan de Kweldamweg 49. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming en biedt een jaarrond werk aan circa 100 FTE. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich weten te ontwikkelen en is het gegroeid. Hiermee heeft het bedrijf zich kunnen aanpassen aan de veranderende markt, waarbij verdergaande mechanisatie en toegenomen werkvolume eist dat het bedrijf is opgeschaald. Onderhavig plan voorziet derhalve in een uitbreiding qua gebruiks- en bebouwingsruimte van een reeds bestaand bedrijf i.c. het formaliseren van afdoende ruimtebeslag voor een grotendeels ‘aanwezige’ omvang.
 
Nadere informatie
Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de het team VROM, telefoon (0184) 495 956.
 

]

Naar boven