Kennisgeving ontwerpbeschikking
Logo Zuidplas
UITGEBREIDE VOORBEREIDINGSPROCEDURE
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor het bouwen van een stapmolen, het aanleggen van een paddock en buitenrijbak, en het als stoeterij in gebruik nemen van de bestaande bebouwing aan het adres Knibbelweg 48 te Zevenhuizen.
Terinzagelegging
De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning met de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.OvKnibbelweg48ZH-Ow01). Op de website van de gemeente Zuidplas (www.zuidplas.nl) kunt u het plan tevens inzien als pdf-bestand.
Zienswijze(n)
Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen zienswijzen worden ingebracht. Deze zienswijze(n) dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend:
  • Uw schriftelijke zienswijze(n) tegen de ontwerp-omgevingsvergunning kunt u richten aan: Het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas, Postbus 45, 2800 te AA Gouda;
  • Uw schriftelijke zienswijze(n) tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunt u richten aan: De Raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC te Nieuwerkerk aan den IJssel;
  • Voor het indienen van mondelinge zienswijze(n) dient u tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de termijn van terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken.
Meer informatie
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is. Voor meer informatie, of voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u contact opnemen met mevrouw S. van Rutten, tel. (088) 545 0404, e-mailadres: svanrutten@odmh.nl.
Naar boven