ONHERROEPELIJK BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED – HAMSCHE BIEZEN, TUINCENTRUM
Logo Tiel
De Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft op 27 mei 2015 uitspraak gedaan in de beroepszaak tegen het bestemmingsplan Buitengebied – Hamsche Biezen, Tuincentrum.
Het plan omvat een perceel tussen de Hamse Biezen en de Zoelensestraat. Op dit perceel wordt de vestiging van tuincentrum 'Life & Garden' inclusief bedrijfswoning beoogd.
In haar uitspraak heeft de Afdeling bepaald dat het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad wordt vernietigd, maar dat de rechtsgevolgen in stand blijven. Dit betekent dat het bestemmingsplan wel in zijn geheel van kracht is geworden. Een ondergeschikt onderdeel van de regels (bepaling over een bedrijfswoning in artikel 3.2.1, sub a) is door de Afdeling gewijzigd.
Het bestemmingsplan is nu onherroepelijk.
Het bestemmingsplan en de uitspraak van de Raad van State liggen ter inzage bij het Omgevingsloket in het Klant Contact Centrum, Achterweg 2 te Tiel. Voor nadere toelichting op dit ontwerp bestemmingsplan kunt u, na telefonische afspraak, terecht bij het omgevings-loket (0344-637 167). Bij voorkeur ontvangen wij vragen per e-mail (omgevingsloket@tiel.nl). Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0281.BP00008-va02 en de gemeentelijke website www.tiel.nl
De bronbestanden zijn beschikbaar via www.tiel.nl/bestemmingsplannen/ftp/ECFE4438-3CC9-411B-A68E-98AB50169177/
Tiel 15 juli 2015.
Naar boven