Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Achter de Kolk te Oud Ade
Logo Kaag en Braassem
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 6 juli 2015 bestemmingsplan Achter de Kolk te Oud Ade gewijzigd heeft vastgesteld.
 
Dit bestemmingsplan betreft het saneren van de bestaande bedrijfsgebouwen en het mogelijk maken van 10 nieuwe woningen (waarvan 2 bestaand) ter plaatse van Kolk 5a, achter Kolk 3 en 4 en naast Kolk 13b te Oud Ade. Het plan bestaat uit 3 sociale rijwoningen, 4 geschakelde woningen, een vrijstaande woning en 2 nieuwe woningen ter vervanging van Kolk 2/3.
 
De wijziging betreft een aanpassing aan de toelichting (paragraaf 4.3.3) en het toevoegen van een bodemrapport.
Het bestemmingsplan (en bijbehorende stukken) ligt vanaf 16 juli t/m 27 augustus 2015 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden of op afspraak. Het bestemmingsplan is in die periode ook te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl met codering: NL.IMRO.1884.BPachterdeKolk-VAS1.
 
Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede door een ieder voor zover het de aangebrachte wijzigingen betreft. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.
 
 
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 28 augustus 2015, tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, via (071) 332 72 72 of info@kaagenbraassem.nl
 
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 15 juli 2015
 
Naar boven