Logo Rotterdam
Ontwerpbesluit hogere waarden bestemmingsplan Westzeedijk 387, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken beken dat van 30 januari 2015 tot en met 12 maart 2015 ter inzage ligt: het ontwerpbesluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder in verband met het bestemmingsplan “Westzeedijk 387”, dat de herontwikkeling van het voormalig douanekantoor aan de Westzeedijk 387 tot een woongebouw met commerciële ruimten in de plint mogelijk maakt.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken kan worden ingezien bij:

  • Stadsontwikkeling te Rotterdam (na telefonische afspraak 010 4896379).

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/omgevingsvergunning De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in uitgebreide procedure’

Belanghebbenden kunnen zienswijzen over het ontwerpbesluit tot en met 12 maart 2015 naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en Wethouders van Rotterdam, per adres DCMR Milieudienst Rijnmond, ten name van bureau Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 843, 3100 AV Schiedam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn contact opnemen met de DCMR.

Naar boven