Kennisgeving Wet bodembescherming (Wbb); Beschikking op grond van artikel 39c en 39d Wbb
Logo Tilburg
Bij het college van de gemeente Tilburg is op 12 mei 2015 door de Antea Group uit Oosterhout, namens Triborgh Gebiedsontwikkeling B.V. uit Tilburg, een evaluatierapport op grond van artikel 39c Wbb ingediend voor de uitgevoerde bodemsanering, waarin de nazorg op grond van artikel 39d beschreven is voor de achtergebleven bodemverontreiniging op de Twentestraat ong. in Tilburg. Inmiddels heeft het college een besluit genomen. In de beschikking besluit het college:
  • 1.
    in te stemmen met het evaluatieverslag. De sanering van de grond en het grondwater is afgerond;
  • 2.
    in te stemmen met het nazorgplan, zoals beschreven is in hoofdstuk 4.5 van het evaluatieverslag;
  • 3.
    te bepalen dat het gebruik (functie) van de bodem, anders dan wonen, aan de afdeling Ruimte van de gemeente Tilburg dient te worden gemeld.
Beschikking en bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 20 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage in stadswinkel Centrum, Stadhuisplein 130 (publieksingang aan Paleisringzijde) te Tilburg, geopend op maandag en op donderdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Binnen zes weken na de dag waarop de beschikking is bekendgemaakt, kunnen belanghebbenden tegen dit besluit, op grond van artikel 87 Wbb juncto artikel 20.1 Wet milieubeheer juncto artikel 7:1 Algemene wet bestuursrecht (Awb), een bezwaarschrift indienen bij het college van de gemeente Tilburg, Postbus 90155, 5000 LH Tilburg.
Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet ten minste bevatten:
- naam en adres van de indiener;
- de dagtekening;
- vermelding van de datum en het nummer van het besluit waartegen het bezwaarschrift zich richt;
- de gronden van het bezwaar.
Bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, kan eventueel een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Een dergelijk verzoek kan pas worden gedaan als het bezwaarschrift is ingediend.
 
Tilburg, 17 juli 2015
 
Het college,
 
drs. G.G.H.M. Haanen MBA mr. P.G.A. Noordanus
de gemeentesecretaris de burgemeester
Naar boven