Onherroepelijk bestemmingsplan Kom Sinderen 2015
Logo Oude IJsselstreek
Burgemeester en wethouders maken bekend, dat er geen beroep is ingesteld tegen het bestemmingsplan "Kom Sinderen 2015" met identificatiecode (PlanID) NL.IMRO.1509.BP000050-VA01, vastgesteld door de gemeenteraad op 30 april 2015. Het bestemmingsplan is hierdoor op 26 juni 2015 onherroepelijk geworden.
 
Plangebied en inhoud van het plan
Het plangebied betreft nagenoeg de gehele bebouwde kom van de kern Sinderen. Het bestemmingsplan voorziet in het actualiseren van de huidige bestemmingsplannen voor de kern Sinderen. Hierbij is voornamelijk de bestaande, feitelijke situatie vastgelegd. Verder is bij dit bestemmingsplan het woningbouwprogramma in het plan Kromkamp gewijzigd, als gevolg van de regionale woonvisie en de crisis op de woningmarkt.
 
Ter inzage
Het bestemmingsplan "Kom Sinderen 2015” ligt ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl), wanneer u zoekt op e naam van het bestemmingsplan.
Naar boven