Vastgesteld bestemmingsplan Correctieve herziening Zilvervakschool Schoonhoven Noord.
Logo Krimpenerwaard
Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Krimpenerwaard in de raadsvergadering van 7 juli 2015 het bestemmingsplan Correctieve herziening Zilvervakschool Schoonhoven Noord ongewijzigd heeft vastgesteld. Verwezen wordt naar het mede ter inzage liggende vaststellingsbesluit, de nota van beantwoording zienswijzen en de nota van wijzigingen.
Stukken bekijken
De desbetreffende stukken liggen met ingang van de dag volgend op de datum van bekendmaking zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Het bestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl -> inwoners -> bestemmingsplannen Krimpenerwaard (bouwen en verbouwen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1509DK003-VG01.
Beroep
Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u tevens verzoeken om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van genoemde Afdeling. Voor zowel het instellen van beroep als het doen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Naar boven