Bouwplan‘Rooversbroekdijk 88’
Logo Lisse
Voor de sloop en nieuwbouw van één woning aan de Rooversbroekdijk 88 liggen de volgende ontwerpbesluiten ter inzage:
  • -
    het ontwerpbestemmingsplan Rooversbroekdijk 88’;
  • -
    het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen;
  • -
    het ontwerpbesluit tot hogere grenswaarde.
Ontwerpbestemmingsplan
Volgens het ontwerpbestemmingsplan is op perceel Rooversbroekdijk 88 de bouw mogelijk van 1 woning. De bestaande agrarische opstallen worden gesloopt en zijn wegbestemd. De huidige woning wordt gesloopt en hiervoor komt nieuwbouw in de plaats.
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning
De omgevingsvergunning bestaat uit de activiteit bouwen.
Bouwen
De omgevingsvergunning maakt de nieuwbouw van één woning mogelijk.
Ontwerpbesluit tot hogere grenswaarde
Het besluit tot hogere grenswaarde maakt het mogelijk om de woning te realiseren binnen de geluidscontour van de Rooversbroekdijk.
Inzage
De drie ontwerpen liggen voor iedereen ter inzage van 16 juli tot en met26 augustus 2015. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Alle drie de plannen kunt u inzien in de gemeentewinkel van het gemeentehuis in Lisse.
Zienswijzen
Tijdens de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over de drie ontwerpen indienen. Vermeld hierbij altijd uw naam en adresgegevens. Anonieme zienswijzen worden niet in behandeling genomen.
Zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u sturen naar De gemeenteraad van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse.
Zienswijzen ove r het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit tot hogere grenswaarden kunt u sturen naar Het college van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse.
College en raad betrekken de zienswijzen bij het nemen van het definitieve besluit. Na vaststelling van het bestemmingsplan en verlening van overige twee besluiten kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit publiceren wij te zijner tijd in huis-aan-huisblad LisserNieuws, de Staatscourant en op www.lisse.nl.
Lisse, 15 juli 2015
Het college van burgemeester en wethouders
Naar boven