Vaststelling bestemmingsplan“Voorlopige bestemming tijdelijk winkelcentrum Stein”
Logo Stein
Burgemeester en Wethouders van Stein maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad op 25 juni 2015 het bestemmingsplan “Voorlopige bestemming tijdelijk winkelcentrum Stein” heeft vastgesteld.
Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan, naar aanleiding van ingediende zienswijzen dan wel van ambtshalve wijzigingen. Voor een overzicht van de wijzigingen wordt verwezen naar het raadsbesluit en de daarbij behorende bijlage “Nota zienswijzen en ambtshalve aanpassingen ontwerp bestemmingsplan ‘Voorlopige bestemming tijdelijk winkelcentrum Stein’”.
Periode van ter inzage legging
Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan “Voorlopige bestemming tijdelijk winkelcentrum Stein” ligt met ingang van donderdag 16 juli 2015 tot en met donderdag 27 augustus 2015 voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, afdeling Publiekszaken, Stadhouderslaan 200 te Stein (gedurende kantooruren). In het gemeentehuis ligt een papieren exemplaar van het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt daar zoeken op de naam van het plan (Voorlopige bestemming tijdelijk winkelcentrum Stein) of op het identificatienummer van het plan: NL.IMRO.0971.BPTijdCentrumStein-0003. Indien u niet beschikt over een computer, kunt u het bestemmingsplan op het gemeentehuis ook digitaal raadplegen.
Als extra service is het bestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website: www.gemeentestein.nl →actueel →bekendmakingen→ ruimtelijke ordening.
Beroep
Met ingang van vrijdag 17 juli 2015 tot en met donderdag 27 augustus 2015 kan beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld door:
  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan hebben ingediend;
  • belanghebbenden die het redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan hebben ingediend;
  • belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de wijzigingen die bij vaststelling van het bestemmingsplan zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan.
Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Het besluit tot vaststelling treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn, naast een beroepschrift, ook een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Het besluit waarop het verzoek betrekking heeft, treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Contact
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer mr. B.B.M. Lemmens, 046-4359265.
Stein, 15 juli 2015
M.F.H. Leurs-Mordang J. Beverloo
Burgemeester Secretaris
Naar boven