Ontwerp omgevingsvergunning “Zandlaan 48” in Hillegom
Logo Hillegom
Burgemeester en wethouders van Hillegom maken bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning ex artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3˚, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen voor Zandlaan 48 in Hillegom. Op grond van artikel 3.10, eerste lid, onder a, van de Wabo moet het besluit worden voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.
 
Plangebied en inhoud van het plan
Het project betreft de bouw van een woning, het plaatsen van zonnepanelen, het wijzigen van het gebruik van loods voor loodgietersbedrijf, een overdekte paardenbak voor privégebruik en het herinrichten van het terrein aan de Zandlaan 48 in Hillegom. Voor het verlenen van deze vergunning wijken wij af van het bestemmingsplan.
 
De uitgebreide voorbereidingsprocedure is van toepassing.
 
Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 16 juli tot en met 26 augustus 2015 (zes weken) voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Hillegom, gevestigd aan de Hoofdstraat 115 in Hillegom, elke werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur. Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan Burgemeester en wethouders van Hillegom, Postbus 32, 2180 AA Hillegom. Dit kan niet per e-mail. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze moet u een telefonische afspraak maken via telefoon: 14 0252.
 

Naar boven