Vastgesteld bestemmingsplan Dennendijk 44
Logo Winterswijk
Plan vastgesteld
Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Winterswijk in de vergadering van 2 juli 2015 het bestemmingsplan Dennendijk 44 heeft vastgesteld.
Doel en ligging
Dit bestemmingsplan beoogt de huidige bestemming “Maatschappelijk” te wijzigen in de bestemming “Wonen”. Van de mogelijkheid tot vestiging van een kinderdagverblijf wordt geen gebruik gemaakt, de bestemming wordt in overeenstemming gebracht met de thans aanwezige woonfunctie.
Het plangebied betreft het perceel Dennendijk 44 in Winterswijk.
Waar ter inzage
Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf woensdag 15 juli 2015 zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.BP1501KODENNENDI44-VA01.
Beroep
Gedurende de beroepstermijn van donderdag 16 juli tot en met woensdag 26 augustus 2015 kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:
  • Belanghebbenden die tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad;
  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen;
  • Tegen de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpplan zijn aangebracht kan een ieder beroep instellen.
Ingeval van onverwijlde spoed kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter. Zowel het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.
Inwerkingtreding
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 27 augustus 2015. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven